Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

За фирмата

За нас

ДАНИЕЛА МАЛЕШИНОВА - ДЕМА
Фирма ДАНИЕЛА МАЛЕШИНОВА - ДЕМА произвежда знамена. Вече повече от 10 години нашата продукция събужда патриотичния дух у българина. На спортни събития, празници, дори във всекидневието, навсякъде по света чрез този символ можем да изразим националното си самочувствие. Във всеки български дом, независимо на кой край на света се намира, в офиса или дори в колата има място за една частица българщина. Нашите продукти са и желан сувенир от България за чужденците. Затова ние създаваме качествени знамена, които са търсени продукти за много магазини за сувенири и подаръци, книжарници, както и навсякъде, където се развива туризма. Ние изработваме знамето на Европейския
ДАНИЕЛА МАЛЕШИНОВА - ДЕМА
съюз и знамената на някои чужди държави. Нашата фирма е желан бизнес партньор и поради факта, че нашите продукти са с перфектно качество и ниска цена. За търговци на едро предлагаме и отстъпки. 

Продуктово разнообразие на знамена със следните размери: 90х145, 60х90, 30х46, 20х26, 10х15. Също така изработваме знамена с размери по желание на клиента. 

Предлагаме на свойте клиенти националните флагове на следните държави: 
- БГ без герб 
- БГ с герб 
- EU с шити звезди 
- Русия 
- Германия 
- Испания 
- Франция 
- Италия 
- Ирландия 
- Украйна 
- Англия 
- Швеция 
- Дания 
- Норвегия 
- Чехия 
- Гърция 
- Сърбия 
- Румъния 
- САЩ 
- Полша 
- СССР 
- и други