Количка
0 продукта
 
Препоръчани
 

Условия за ползване

Общи условия

"Общите условия" на ЕТ  ,, ДАНИЕЛА МАЛЕШИНОВА - ДЕМА" (наричан по-долу dema-znamena.com) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн dema-znamena.com (наричани за краткост "сайт" или “dema-znamena.com”).

Тези условия са валидни за всички потребители.

С натискането на който и да е бутон, линк или обект който се намира на dema-znamena.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят  декларира, че е съгласен, приема и следва да спазва тези "Общи условия". 

ЕТ  ,, ДАНИЕЛА МАЛЕШИНОВА - ДЕМА" е дружество, регистрирано на територията на Република България, със седалище и адрес на управление: 

Адрес: Шипка 6150

ул. Боян Чомаков 24

Телефони: 0898736151

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията не е задължителна, за поръчка от сайта. Регистрацията дава предимство за по-лесно използване на сайта, следене на статуса на вашите поръчки, получаване на известия и други.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Името и фамилията Ви,  Вашата парола, e-mail, телефон(и) за връзка. След като се регистрира, потребителят има възможност за промяна на потребителските данни, както и промяна на данните за всяка поръчка поотделно.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

При регистрацията Ви в сайта, dema-znamena.com гарантира, че личните Ви данни ще бъдат използвани единствено при взаимоотношенията ви със сайта и няма да бъдат предоставени на трети лица.

По всяко време Вие имате право да изтриете потребителския си акаунт както и прилежащите към него данни. Същото важи и за прекратяването на абонамента Ви към електронния ни бюлетин.